PS5 Yardım Jailbreak PS5 Konsolda Oyunlara DLC Nasıl Yüklenir?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde dopexchief tarafından oluşturulan Jailbreak PS5 Konsolda Oyunlara DLC Nasıl Yüklenir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 458 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Jailbreak PS5 Konsolda Oyunlara DLC Nasıl Yüklenir?
Konbuyu başlatan dopexchief
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

dopexchief

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2024
21
6
3
Selamlar arkadaşlar,
13.60 Jailbreak'li PS5 konsolumda oyunları dahili SSD üzerinden klasör/dump yöntemiyle oynuyorum. Fakat oyunların DLC'lerini (ek içeriklerini) nasıl yükleyeceğimi tam çözemedim.
Bu konuda iki sorum var:
  1. Nasıl Yüklenir?: PS5 oyunlarına DLC kurarken dosyaları klasörün içine manuel mi kopyalıyoruz, yoksa ayrı bir yükleme yöntemi mi var?
  2. Nereden Bulunur?: PS5 uyumlu DLC paketlerini bulabileceğimiz güvenilir bir kaynak, site veya arşiv var mıdır?

dopexchief

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2024
21
6
3
ben direk folder klasör olarak oynuyorum o yüzden türkçe yamayı kurmayı başardım bi sıkıntı olmadı sanırım DLC'lerde o şekilde kuruluyor ama internette aradıklarımın sonucunda herhangi bi yerde rastlayamadım.

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
223
37
28
51
136
ben direk folder klasör olarak oynuyorum o yüzden türkçe yamayı kurmayı başardım bi sıkıntı olmadı sanırım DLC'lerde o şekilde kuruluyor ama internette aradıklarımın sonucunda herhangi bi yerde rastlayamadım.
13.60 tamısınız ben ffcsff dıye bısey var kapalı sekılde tek boyut olanı kullanıyorum. zaten pkg kurulmuyor, klasor seklınde kuruluyorsa oyle yapıp tr yamaları eklıyeyım.

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
572
251
63
Güvenilir site burası
Oyunların dlcleri genelde ya oyunla indirilir. Extra ise pkg uzantılı olur. Ps5 ayarlar/debug settings/game bölümüne girince gözükür ve pcdeki exe dosyası gibi yüklenir. Harici birşey yapmaya gerek yok. Ben genelde bu şekilde yüklüyorum. Sürüme uyumsuz çıkabilir o yüzden varsa indiriyorum extra olarak aramıyorum

dopexchief

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2024
21
6
3
136
13.60 tamısınız ben ffcsff dıye bısey var kapalı sekılde tek boyut olanı kullanıyorum. zaten pkg kurulmuyor, klasor seklınde kuruluyorsa oyle yapıp tr yamaları eklıyeyım.
evet 13.60 kullanıyorum,ilk tr yamaları gereken dizinlere atıyorum sonra ise ps5 direk klasör olarak yüklüyorum fakat bu akşam exFat formatına çevirip deneyeceğim.Yüklü oyunlarda donma ve kasma yapıyor folder şeklinde yükleyince.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilir site burası
Oyunların dlcleri genelde ya oyunla indirilir. Extra ise pkg uzantılı olur. Ps5 ayarlar/debug settings/game bölümüne girince gözükür ve pcdeki exe dosyası gibi yüklenir. Harici birşey yapmaya gerek yok. Ben genelde bu şekilde yüklüyorum. Sürüme uyumsuz çıkabilir o yüzden varsa indiriyorum extra olarak aramıyorum
Benim sürümüm 13.60 olduğu için PKG olarak yükleyemiyorum oyunları diye biliyorum,ekstra DLC'ler benim sürümümde PKG şeklinde yükleniyorsa denerim.

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
223
37
28
51
evet 13.60 kullanıyorum,ilk tr yamaları gereken dizinlere atıyorum sonra ise ps5 direk klasör olarak yüklüyorum fakat bu akşam exFat formatına çevirip deneyeceğim.Yüklü oyunlarda donma ve kasma yapıyor folder şeklinde yükleyince.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Benim sürümüm 13.60 olduğu için PKG olarak yükleyemiyorum oyunları diye biliyorum,ekstra DLC'ler benim sürümümde PKG şeklinde yükleniyorsa denerim.
Ben youtube pkg olarak yukledim yüklendi ne diye geçiyor bu tur pkgler bilmiyorum

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
572
251
63
Ben youtube pkg olarak yukledim yüklendi ne diye geçiyor bu tur pkgler bilmiyorum
Eğer pkg ise yüklenir. PS4 oyunları direk pkg olduğu için yükleyebilirsin. Ps5 oyunları klasör, exfat ve ffpfsc gibi uzantılı oyunlar şeklindedir. Fpkg çalışması için 11.60a kadar destek var şu an. Özellik olarak kendi oyunu gibi algılar ve kasma donma sorunu olmaz Fpkg oyunlarda( klasörlü oyunlarda da sorun yaşamadım) Extra olarak klasörlü oyuna göre sıkıştırma yapıldığı için boyutu düşük oluyor. Tabi bunu paylaşan veya yapan ne kadar yüksek seviye sıkıştırma yaptıysa boyutu ona göre daha düşük olabilir

hakan0026

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2010
223
37
28
51
Eğer pkg ise yüklenir. PS4 oyunları direk pkg olduğu için yükleyebilirsin. Ps5 oyunları klasör, exfat ve ffpfsc gibi uzantılı oyunlar şeklindedir. Fpkg çalışması için 11.60a kadar destek var şu an. Özellik olarak kendi oyunu gibi algılar ve kasma donma sorunu olmaz Fpkg oyunlarda( klasörlü oyunlarda da sorun yaşamadım) Extra olarak klasörlü oyuna göre sıkıştırma yapıldığı için boyutu düşük oluyor. Tabi bunu paylaşan veya yapan ne kadar yüksek seviye sıkıştırma yaptıysa boyutu ona göre daha düşük olabilir
2 gundur ps5 jaılbreak sonrası normal kapattıgımda actıktan sonra lutfen bekleyın yazısı cıkıyor ve 5-10 dakıka beklememe ragmen gecmıyor, cıhazı kapatma dugmesı yada fısten cekıp yenıden baslattıgımda guvenlı moda gecıyor ve sadece 8. madde sıfırlama secenegı aktıf oluyor. mecburen cıhazı flash dıske 13.60 sıfırlama dosyası atıp sıfırlamak zorunda kalıyorum. bu sekılde sorun yasayan var mı? kırma ıcın webkıt autoloader 5.0.2 versıyon kullanıyorum.